Hakkımızda

Mekaline Alüminyum’un dünden bugüne başarı hikâyesi, büyük bir girişimcilik ve yenilik ruhunu yansıtıyor. İş İnsanı Orhan Eskil tarafından 1970'li yıllarda Adana'nın merkez Yüreğir ilçesinde küçük bir kaynakçı dükkânında temelleri atılan Mekaline, bugün Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi’nde ileri teknolojiyle donatılmış entegre tesislerinde faaliyetlerini sürdürüyor.

Her geçen yıl üretim kapasitesini artıran Mekaline, ulusal ve uluslararası kalite standartlarına uygun geniş ürün yelpazesiyle inşaat, mobilya, reklam, otomotiv, ambalaj ve enerji gibi çok sayıda sektörün profil ihtiyacını karşılıyor. Mekaline, yatırım, üretim, istihdam ve ihracat hamleleriyle ülke ekonomisine katkı sunuyor.

detaylı incele

ÜRÜNLERİMİZ

Mekaline Alüminyum'un yıllara dayanan deneyimi ve profesyonel ekibi sayesinde farklı sektörlere yönelik ürettiği kaliteli ürünlerini incelemek için sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

tümünü incele

KURUMSAL DEĞERLERİMİZ

Mekaline Alüminyum, vizyon ve misyonunu kurumsal değerler üzerine inşa ediyor. Kalite, müşteri memnuniyeti ve sürdürülebilirlik ilkeleriyle öne çıkan Mekaline, çevre dostu politikalarıyla da farkındalık oluşturuyor. Üretim süreçlerini uluslararası standartlarla göre kurgulayan Mekaline, sahip olduğu sertifikalarla bunu belgeliyor. İşte Mekaline Alüminyum’un marka değerini yükselten politikalar...

ÜRETİM HATTIMIZ

Mekaline, alüminyumun eritilmesi, şekillendirilmesi, dökülmesi ve işlenmesi gibi aşamaları içeren kapsamlı üretim hattıyla çeşitli sektörlerin taleplerine yanıt veriyor. Boksit cevherinin işlenerek alüminyum profil, levha ve diğer ürünlere dönüştürüldüğü bu endüstriyel süreç ve makineler hakkında daha fazla bilgi almak için web sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

detaylı incele

REFERANSLARIMIZ

Mekaline Alüminyum, doğru yatırım adımları ve güçlü referanslarıyla sektördeki istikrarlı büyümesini sürdürüyor. Yurt içinde ve dışındaki özgün projelerde tercih edilen Mekaline, kalitesi ve güvenirliğiyle marka değerini artırıyor. Üretimden teslimata ve sonrasındaki hizmetlere kadar her aşamada çözüm odaklı bir yaklaşım benimseyen Mekaline, müşterilerinin beklentilerine uygun hareket ediyor.

tümünü incele

BLOG

Mekaline Alüminyum'un yatırımları, ürünleri, kullanım alanları, üretim yelpazesi, sektördeki gelişmeler ile pazar ya da sosyal sorumluluk etkinliklerinin güncel haber ve içeriklerini blog sayfamızdan takip edebilirsiniz.

tümünü incele

BİZİ TAKİP EDİN