7100 YALITIMSIZ SÜRME

7100 serisi alüminyum yalıtımsız sürme seçenekleri, daha çok binaların iç bölümlerinde kullanılan kapı ve pencere sistemleridir. Bu yapı elemanları yalıtım içermediği için, özellikle enerji tasarrufu gerektiren ya da dış hava koşullarına maruz kalan alanlarda tercih edilmez. Bunun yerine, iç mekanlarda, balkon kapamalarında veya oda ayırıcıları gibi uygulamalarda değerlendiriyor.

Maliyet ve Zaman Avantajı Sağlıyor

Alüminyum hafifliği nedeniyle kullanım kolaylığı sağlayan ve korozyona karşı dayanıklı olan bu çeşitlerin kurulumu hızlı ve kolaydır. İnce profillerle oluşturduğu geniş cam yüzeylerle modern ve şık bir görünüm sunan 7100 yalıtımsız sürme sistemler, uzun ömürlüdür ve sık bakım gerektirmez, bu da maliyet ve zaman avantaj sağlıyor.

Kullanım Alanları: Genellikle ticari ve konut projelerinde ihtiyaç duyulan bu ürünlerin kullanım alanları şunlardır: Balkon kapamaları, teras ve kış bahçesi kapıları, ofis bölmeleri, iç mekan oda ayırıcıları.  Mekaline Alüminyum’un 7100 yalıtımsız sürme sistemleri hakkında detaylı bilgi almak ve ürünleri yakından incelemek için sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

Diğer Ürünlerimiz

BİZİ TAKİP EDİN