7200 YALITIMLI SÜRME SİSTEMİ

7200 yalıtımlı alüminyum kapı pencere sürme sistemleri, modern ve estetik çizgileriyle yaşam alanlarını ayrıcalıklı kılıyor. Ergonomik yapısıyla mekanları konforlu ve prestijli hale getiren bu çeşitler, ısı geçirimini minimum düzeye indiren polyamid-alüminyum sentezli kanat-kenet profil tekniğiyle üretiliyor. Daha büyük açıklıkların kullanımına uygun geliştirilen kasa-kanat seçenekleriyle öne çıkan 7200 yalıtımlı sürme profiller, içeriğinde barındırdığı termal bariyerler sayesinde ısı kaybını azaltarak, önemli ölçüde enerji tasarrufu sağlıyor.

7200 Yalıtımlı Sürme Sistemlerin Avantajları

Enerji verimliliği niteliğiyle özellikle kış aylarında ısıtma maliyetlerini düşürüyor. Günümüz mimari ve mühendislik uygulamalarında yaygın şekilde tercih edilen bu sistemler; iyi ses yalıtımı, güvenli, çevre dostu, paslanmaz, uzun ömürlü, montaj ve kullanım kolaylığı, farklı renk ve kaplama alternatifleri, ince profilleri ve geniş cam alanlarıyla modern ve zarif bir görünüm sunuyor.

7200 Yalıtımlı Sürme Sistemlerin Kullanım Alanları

7200 yalıtımlı alüminyum sürme sistemleri; estetik ve fonksiyonel faydaları dolayısıyla lüks konut ve villa projeleri, ticari yapılar, çok katlı yüksek binalar, kamu binaları, alışveriş merkezlerinde geniş kullanım yelpazesine sahiptir. İşte o alanlar: Balkon ve teras kapıları, pencereler, kış bahçeleri, ofisler, mağazalar ve showroomlar, oteller ve restoranlar, gökdelenler ve rezidanslar, bahçe ve havuz alanları, geniş salonlar, alışveriş merkezlerinde vitrinler ve giriş kapıları.

7200 Yalıtımlı Sürme Sistemlerin Özellikleri

7200 sürme serisinin kasa kalınlığı 79 mm, kanat kalınlığı 40 mm, PVC ısı bariyer kalınlığı 15 mm’dir. Kanat-kenet profili ısı geçirimini azaltan polyamid-alüminyum kombinasyonludur. Yalıtkan (dielektrik) ve hava koşullarına karşı dayanıklı EPDM kauçuk contalarla tasarlanmış izolasyon içeriyor.

Profillere elektrostatik boyalı (RAL) ve eloksal yüzey işlemi uygulanıyor. Alüminyum kapı ve pencere aksesuarlar sektöründe uluslararası bir marka olan GIESSE’ i temin etme fırsatı veriliyor. Yatay ve düşeyde aynı profilleri kullanarak imalatta fireyi en aza indirme imkanı sağlanıyor.

Mekaline Alüminyum'un tüm beklentileri fazlasıyla karşılayan 7200 yalıtımlı sürme serilerini detaylı bir şekilde incelemek için sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

Diğer Ürünlerimiz

BİZİ TAKİP EDİN