7500 YALITIMLI SÜRME SİSTEMİ

7500 yalıtımlı alüminyum kapı ve pencere sürme sistemleri, öncelikle yüksek enerji verimliliği olmak üzere çok sayıda avantajlarıyla yaşam alanlarının vazgeçilmez parçalarını oluşturuyor. Özellikle büyük cam yüzeylerin ve geniş açıklıkların tercih edildiği projelerde ihtiyaç duyulan bu sistemler, ısı ve ses yalıtımı konusundaki performanslarıyla dikkat çekiyor. Sitemde kullanılan alüminyum profillerin içerisindeki termal bariyerler sebebiyle iç ve dış mekânlar arasındaki ısı transferi minimize ediliyor.  

7500 Yalıtımlı Sürme Sistemlerinin Özellikleri

Enerji tasarrufu nitelikleriyle ısıtma-soğutma maliyetlerini düşüren 7500 serisi, yüksek ses yalıtımı sağlayan özel contalar ve cam yapılarıyla gürültülü ortamlarda bile sessiz bir iç mekân sunuyor.  Uzun ömürlü ve zorlu hava koşullarına karşı dirençli olan bu yapı elemanları, güçlü kilitleme mekanizmaları ve lamine cam seçenekleriyle kullanıcılara yüksek güvenlik sağlıyor.

Farklı renk ve yüzey kaplama alternatifleriyle her türlü mimari tasarıma uyumlu olan bu ürünler, sürme mekanizmaları nedeniyle kapı ve pencerelerin kolayca açılıp kapanmasına olanak veriyor. Alüminyumun dönüştürülebilir olması, sürdürülebilir ve çevre dostu mimari projeler için bu imalatları vazgeçilmez hale getiriyor. Geniş açıklıklarıyla dış mekânlara erişimi kolaylaştıran 7500 yalıtımlı sürme sistemleri, maksimum doğal ışık girişiyle iç mekânların daha aydınlık ve ferah olmasına katkıda bulunuyor.

7500 Yalıtımlı Sürme Serilerinin Kullanım Alanları

Alüminyum 7500 yalıtımlı sürme sistemleri, içeriye maksimum doğal ışık girişi, enerji verimliliği, dayanıklılık ve estetik gibi yönleriyle şu alanlarda değerlendiriliyor: Balkon ve teras kapıları, modern konut projelerinin pencere sistemleri, bahçe ve havuz alanları, ofis ve showroom, mağaza vitrinleri ve giriş kapıları, oteller ve restoranlar, hastaneler ve okullar, alışveriş merkezleri.

Mekaline Alüminyum'un mekânlara değer katan ve yüksek kalitedeki 7500 yalıtımlı sürme sistemlerini web sayfamızda keşfedebilirsiniz.

Diğer Ürünlerimiz

BİZİ TAKİP EDİN