9000 YALITIMLI SÜRME SİSTEMİ

Alüminyum yalıtımlı sürme sistemler, yaygın kullanımıyla yeni nesil mimarlık ve mühendislik uygulamalarına önemli değer katıyor. Alüminyumun estetik, dayanıklı, hafif, uzun ömürlü, enerji verimli, dönüştürülebilir ve çevre dostu gibi çok sayıda özelliklerine sahip bu çeşitler, güneş ışığını daha fazla alan geniş ve ferah yaşam mekânları oluşturuyor.

9000 Yalıtımlı Sürme Sistemlerin Özellikleri

Termal bariyerler ile donatılan 9000 yalıtımlı kapı ve pencere sürme profiller, –diğer seriler gibi– etkili performanslarıyla büyük çaplı lüks projelerde tercih ediliyor. Mekaline Alüminyum’un ürün grubunda yer alan, yüksek ısı ve ses yalıtımıyla maksimum enerji verimliliği sunan bu malzemelerin başlıca özellikleri şunlardır:

9000 Yalıtımlı Sürme Sistemlerin Kullanım Alanları

Gelişmiş ısı ve ses yalıtımı nedeniyle ısıtma-soğutma maliyetlerini önemli ölçüde düşüren, ince profiller sayesinde geniş cam alanları sağlayan bu parçalar, güçlendirilmiş kilitleme mekanizmaları ve lamine cam seçenekleri ile güvenliği artırıyor.  9000 yalıtımlı sürme seriler, şu alanlarda kullanılıyor:

Mekaline Alüminyum'un yüksek katma değerli ve uluslararası standartlara uygun olarak üretilen 9000 yalıtımlı sürme sistemlerini sayfamızda inceleyebilirsiniz.

Diğer Ürünlerimiz

BİZİ TAKİP EDİN